Vichyssoise

Vichyssoise

Ingrediënten

  • 200 g preiwit
  • 200 g aardappelen
  • 1 kleine ui
  • 1 bouillonblokje
  • 250 ml crème fleurette
  • 2 kl olijfolie
  • Peper en zout
  • Bieslook

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Bereid de groenten en de ui, en doe ze in de NutriSoup.
  3. Voeg het bouillonblokje toe en vul de NutriSoup met water tot aan de aanduiding.
  4. Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothie” en druk op de knop “Play”.
  5. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel, kruid en voeg de room en de olijfolie toe.
  6. Sluit de NutriSoup en gebruik het programma PULSE gedurende ongeveer 30 seconden.
  7. Controleer de kruiding en pas aan indien nodig.
  8. Giet de soep in een kom en laat 3 uur in de koelkast afkoelen.
  9. Voeg wat fijngehakte bieslook toe voor de presentatie.

Ontdek onze andere recepten

Oosterse preisoep

Ingrediënten 3 prei 1 dikke aardappel 1 fijngehakt citroengrasstokje ½ blik kokosmelk (400 g) Een handvol fijngehakte verse koriander 1 blokje bouillon Stappen Bereid de

Lire la suite »
Recette Grawnola Deshydrateur alimentaire ND900

Le Grawnola

De Grawnola Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g amandelen 150 g boekweitzaadjes 60 g pompoenpitten 2 appelen 50 g rozijntjes 150

Lire la suite »
Cocktail Fat Burner

Cocktail Fat Burner

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Appelen 2-3 Bladeren witte of groene kool ½ Citroen 1 Dun schijfje gember Stappen Doe alle fruit en

Lire la suite »