Tomatensoep

Ingrediënten
- 1 dikke zoete aardappel in blokjes gesneden
- 1 dikke wortel geschild en in blokjes gesneden
- 850 g verse geblancheerde tomaten in blokjes gesneden of 2 blikken van 400 g tomatenblokjes
- 1 bouillonblokje
-
Verwarmende blender NutriSoup
129,99 € – 139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Indien u verse tomaten gebruikt, blancheer ze in een kom met heet water, en snij ze vervolgens in blokjes.
- Bereid de zoete aardappel en de wortel door ze in gelijkmatige blokjes te snijden (½ cm).
- Doe de tomaten, de wortel en de zoete aardappel in de kan van de NutriSoup zorg hierbij dat ze uniform verdeeld zijn op de bodem van de kan.
- Voeg water toe tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Mouliné” of “Velouté” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel.
- Om een heel gladde soep te verkrijgen, gebruik het PULSE programma gedurende ongeveer 30 seconden.
- Controleer de kruiding en pas aan indien nodig. Giet de soep in kommen.
Ontdek onze andere recepten

Poudre forestière
12 November 2021
Poudre de forêt Préparation: 10 minutes Temps de séchage: 12 heures Ingrédients Pieds de champignons Étapes Les champignons crus marinés sont un délice, mais pour
Havermoutpap: 4 varianten.
12 November 2021
Ingrediënten 250 g havervlokken 700 ml plantaardige melk 1 el ahornsiroop 1 snuifje kaneel 1 snuifje zout Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup
Butternut en zoete aardappel soep
12 November 2021
Ingrediënten 1 butternut pompoen van gemiddelde grootte 1 dikke wortel 1 dikke zoete aardappel 1 bouillonblokje Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt