Abrikozen biscru

Ingrediënten

  • 50 g gedroogde abrikozen
  • 1 appel
  • 1 kl kaneelpoeder
  • 1 el zonnebloempitten
  • 50 g boekweitzaadjes, 1 nacht voorgeweekt
  • 50 g boekweitbloem

Stappen

Aantal: 10

  1. Rehydrateer de gedroogde abrikozen gedurende 20 minuten in lauw water.
  2. Mix de appel, de abrikozen, de kaneel en de zonnebloempitten in een blender.
  3. Giet deze puree in een kom. Voeg de boekweitbloem en de boekweitzaadjes toe en meng goed.
  4. Plaats een NutriFlex blad op een rooster en leg kleine, met een kleine lepel bereide balletjes.
  5. Droog gedurende 12 uur op 45°C. Draai de koekjes tijdens het drogen zodat ze goed droog en krokant worden.

Ontdek onze andere recepten

Aubergines chips

Aubergines chips

Aubergine chips Bereidingstijd: 2,5 uur Droogtijd : 20 uur Ingrediënten 1 of 2 aubergines (500 g) Grof zeezout 1 el Tamari 1 el olijfolie 1

Lire la suite »

Harira

Ingrediënten 100g lams- of rundsvlees (gekookt) 100g voorgeweekte kikkererwten 1 fijngehakte ui 1 el olijfolie 100 g koraallinzen 1 selderij stengel 300 g verse tomaten

Lire la suite »