Abrikozen biscru

Ingrediënten

  • 50 g gedroogde abrikozen
  • 1 appel
  • 1 kl kaneelpoeder
  • 1 el zonnebloempitten
  • 50 g boekweitzaadjes, 1 nacht voorgeweekt
  • 50 g boekweitbloem

Stappen

Aantal: 10

  1. Rehydrateer de gedroogde abrikozen gedurende 20 minuten in lauw water.
  2. Mix de appel, de abrikozen, de kaneel en de zonnebloempitten in een blender.
  3. Giet deze puree in een kom. Voeg de boekweitbloem en de boekweitzaadjes toe en meng goed.
  4. Plaats een NutriFlex blad op een rooster en leg kleine, met een kleine lepel bereide balletjes.
  5. Droog gedurende 12 uur op 45°C. Draai de koekjes tijdens het drogen zodat ze goed droog en krokant worden.

Ontdek onze andere recepten

Tomaat-watermeloen soep

Ingrediënten 800 g verse tomaten geblancheerd en in blokjes gesneden 200 g vlees van watermeloen 2 teentjes look 1 fijngehakte selderijstengel 10 g basilicumblaadjes 1

Lire la suite »

Gedroogde bananen

Gedroogde bananen Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten Bananen Stappen Snij de bananen in schijfjes van 1 cm dik en plaats ze op

Lire la suite »