Amandel-banaan taartbodem

Ingrediënten

  • 200 g amandelen (gekiemd en gedroogd)
  • 4 bananen

Stappen

Aantal 8 tot 10

  1. Mix alle ingrediënten in een blender.
  2. Plaats een NutriFlex blad op een rooster en plaats vervolgens een cookie cutter. Giet een beetje bereiding in de cookiecutter en verwijder hem vervolgens voorzichtig.
  3. Herhaal deze handeling tot uw bereiding op is.
  4. Droog gedurende 4 uur op 47°C, vervolgens, maak ze voorzichtig los om ze rechtstreeks op de rooster te leggen en droog nogmaals gedurende 6 uur.

Ontdek onze andere recepten

Krupnik: boerensoep

Ingrediënten 50 g mix van parelgort, linzen en spliterwten 1 prei 1 dikke wortel 1 dikke aardappel 1 bouillonblokje Peterselie Stappen Laat de gort, linzen

Lire la suite »
Cocktail Virgin Mary

Cocktail Virgin Mary

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 4 Tomaten 1 Selderij stengel 1 Appel ½ Komkommer 1 Citroenschijfje Stappen Doe alle fruit en groenten in uw

Lire la suite »
Soupe aux poireaux et au pourpier

Prei-postelein soep

Ingrediënten 3 prei 1 dikke aardappel 1 ui 1 teentje look 1 el olijfolie 1 bouillonblokje 1 bussel postelein Stappen Bereid de groenten door ze

Lire la suite »