Bietensoep

Ingrediënten

  • 400 g geschilde bieten in blokjes gesneden
  • 4 sjalotten
  • 150 ml room
  • 1 bouillonblokje
  • Het sap van 3 appelsienen
  • De zeste van een onbehandelde appelsien
  • 1 kl poedersuiker
  • 2 el balsamico azijn
  • Peper en zout

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Doe de stukjes biet, het bouillonblokje en de sjalotten in de kan van de NutriSoup en vul de kan met water tot aan de aanduiding.
  3. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothie” en druk op de knop “Play”.
  4. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en voeg het sap en de zeste van de appelsien, de azijn, de suiker en de room toe.
  5. Sluit de NutriSoup en gebruik het programma PULSE gedurende ongeveer 30 seconden.
  6. Controleer de kruiding en pas aan indien nodig.
  7. Giet de soep in een kom en laat 3 uur in de koelkast afkoelen.

Ontdek onze andere recepten

Recette de champignon-seche

Poudre forestière

Poudre de forêt Préparation: 10 minutes Temps de séchage: 12 heures Ingrédients Pieds de champignons Étapes Les champignons crus marinés sont un délice, mais pour

Lire la suite »
Vichyssoise

Vichyssoise

Ingrediënten 200 g preiwit 200 g aardappelen 1 kleine ui 1 bouillonblokje 250 ml crème fleurette 2 kl olijfolie Peper en zout Bieslook Stappen Zorg

Lire la suite »