Chocolade crukies
- Bereidingstijd: 10 minuten
- Droogtijd : 4 tot 6 uur
Ingrediënten
- 100 g cashew-meel
- 50 g hazelnotenbloem (of amandelbloem)
- 50 g gemalen havervlokken (of boekweitbloem)
- 60 ml dadel- of ahornsiroop
- 1 kl kaneel
- 1 el vanille extract
- 1 el rauwe cacao
Stappen
Aantal: 10
- Giet alle ingrediënten een kom en meng met de hand. Als uw bereiding te droog is, voeg een beetje siroop toe. De bereiding moet plakkerig zijn, niet kruimelen, noch vloeibaar zijn.
- Maak balletjes om de crukies te vormen en plaats ze op een NutriFlex blad.
- Droog gedurende 4 tot 6 uur op 47°C. Zorg dat ze smeuïg blijven.
Ontdek onze andere recepten
Boerenkool chips
12 November 2021
Boerenkool chips Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 300 g boerenkool ½ verse mango 1 rode paprika 1 el cashewnoten puree of Tahin
Champignons de Paris soep
12 November 2021
Ingrediënten 400 g champignons de Paris 200 g aardappelen 1 bouillonblokje Dikke room Peper en zout Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt

Crumesan
12 November 2021
Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g voorgeweekte cashewnoten 50 g voorgeweekte pijnboompitten 4 el vlokken voedingsgist 1 kl grof zout Het

