Gerookte zalm Congee

Ingrediënten

  • 150 g rijst
  • 1 wortel
  • 1/2 courgette
  • 120 g gerookte zalm
  • 1 l visbouillon
  • 2 lente-uitjes

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik .
  2. Doe alle ingrediënten in de kan van de NutriSoup, behalve de zalm en de lente-uitjes.
  3. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
  4. Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Porridge” en druk op de knop “Play”.
  5. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit en giet de bereiding in een kom.
  6. Versnipper de gerookte zalm over de bereiding en bestrooi met fijngehakte lente-ui.

Ontdek onze andere recepten

Gekruide linzen dahl

Ingrediënten ½ kl kaneel 1 kl komijn 1 kl gemalen korianderzaadjes 1 kl gemalen fenegriekzaadjes 2 ontpitte kardemom peulen 1 kleine gesneden en ontpitte peper

Lire la suite »

Krupnik: boerensoep

Ingrediënten 50 g mix van parelgort, linzen en spliterwten 1 prei 1 dikke wortel 1 dikke aardappel 1 bouillonblokje Peterselie Stappen Laat de gort, linzen

Lire la suite »
Soupe de tomates Blender Nutrisoup

Tomatensoep

Ingrediënten 1 dikke zoete aardappel in blokjes gesneden 1 dikke wortel geschild en in blokjes gesneden 850 g verse geblancheerde tomaten in blokjes gesneden of

Lire la suite »