Zelfgemaakte yoghurt

- Bereidingstijd : 5 minutesen
- Kooktijd : 5 uur
Ingrediënten
- 1 zakje melkferment of 1 volle yoghurt
1 L verse volle melk
-
De 100% Belgische Stoomkoker
319,99 € – 499,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Meng de melk en yoghurt in een kom.
- Verdeel het mengsel over de glazen yoghurtpotjes.
- Bereid je steamer voor met 1 verhoger en 1 stoommandje.
- Programmeer je stomer om warm te houden, gebruik het “warm houden” programma continu voor in totaal 5 uur.
- Zodra de zoemer klinkt (3 korte piepjes), plaats je de potjes in het stoommandje.
- Koel de yoghurtjes aan het einde van het programma en wacht tot de volgende dag om ervan te genieten.
Ontdek onze andere recepten
Kruiden en bloemen: Berber-mengsel
27 October 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 2 tot 4 uur Ingrediënten ¼ verbena ¼ munt ¼ hibiscus ¼ gedroogde rozenblaadjes Optionele kruiden: steranijs en kaneel Stappen

Cocktail Chill
28 October 2021
Cocktail Chill Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten ½ Spaanse meloen 1 Rode paprika 2 Goed rode tomaten 3 Wortelen 1 Ontpitte peper (optioneel) Stappen
Chocolade crukies
12 November 2021
Chocolade crukies Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 100 g cashew-meel 50 g hazelnotenbloem (of amandelbloem) 50 g gemalen havervlokken (of