Gezouten Grawnola op Italiaanse wijze

Ingrediënten

  • 50 g noten
  • 100 g gekiemde boekweit
  • 2 wortelen
  • 1 rode paprika
  • 4 gedroogde tomaten
  • 2 gedroogde vijgen (optioneel)
  • 1 el zonnebloempitten
  • 1 el pompoenpitten
  • 100 g zwarte olijven
  • 1 kl oregano

Stappen

Weektijd: 6 uur

  1. Laat de noten gedurende 6 uur weken, spoel vervolgens grondig.
  2. Rasp de wortelen en de paprika, hak vervolgens de noten, de gedroogde tomaten en de zwarte olijven fijn met een mes.
  3. Meng alle ingrediënten in een kom en verdeel dit op een NutriFlex blad.
  4. Droog gedurende 12 uur op 47°C.

N.B: Deze grawnola is ideaal om uw soepen, slaatjes, vlees of vis op smaak te brengen.

Ontdek onze andere recepten

Perencompote

Ingrediënten 1,5 kg goed rijpe peren 2 el ahornsiroop 100 ml water Het sap van een citroen Kruiden naar smaak: vanille, kaneel, kardemom … Stappen

Lire la suite »

Croûte

Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 100 g amandelen (gekiemd en gedroogd) 1 el lijnzaadjes 1 kl kaneel 2 peren Stappen Mix de

Lire la suite »