Gezouten Grawnola op Italiaanse wijze

Ingrediënten

  • 50 g noten
  • 100 g gekiemde boekweit
  • 2 wortelen
  • 1 rode paprika
  • 4 gedroogde tomaten
  • 2 gedroogde vijgen (optioneel)
  • 1 el zonnebloempitten
  • 1 el pompoenpitten
  • 100 g zwarte olijven
  • 1 kl oregano

Stappen

Weektijd: 6 uur

  1. Laat de noten gedurende 6 uur weken, spoel vervolgens grondig.
  2. Rasp de wortelen en de paprika, hak vervolgens de noten, de gedroogde tomaten en de zwarte olijven fijn met een mes.
  3. Meng alle ingrediënten in een kom en verdeel dit op een NutriFlex blad.
  4. Droog gedurende 12 uur op 47°C.

N.B: Deze grawnola is ideaal om uw soepen, slaatjes, vlees of vis op smaak te brengen.

Ontdek onze andere recepten

Tomates semi-séchées

Halfgedroogde tomaten

Halfgedroogde tomaten Bereidingstijd: 5 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten Verse tomaten in de gewenste hoeveelheid Provençaalse kruiden of andere kruiden naar smaak Stappen Snij

Lire la suite »
Cocktail Zachte nacht

Cocktail Zachte Nacht

Cocktail Zachte nacht Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Kiwi’s 2 Appelen 1 Kleine handvol zwarte bessen Stappen Doe alle fruit in uw juicer.

Lire la suite »