Havermoutpap: 4 varianten.
Ingrediënten
- 250 g havervlokken
- 700 ml plantaardige melk
- 1 el ahornsiroop
- 1 snuifje kaneel
- 1 snuifje zout
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
2. Giet 150 g havervlokken en de rest van de ingrediënten in de kan van de NutriSoup.
3. Bewaar 100 g havervlokken voor het vervolg.
4. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
5. Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Porridge” en druk op de knop “Play”.
6. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit en giet de rest van de haver in de kan.
7. Sluit de kan en laat de vlokken 5 tot 10 min. opzwellen.
8. Giet de bereiding in kommen en versier uw havermoutpap met ingrediënten naar keuze.
Varianten: varieer de pleziertjes en vergezel uw havermoutpap met volgende toppings:
- amandel en hennep boter
- banaan en honing
- kaneel en dadels
- stuk appel en druiven
Ontdek onze andere recepten
Kruiden en bloemen: Berber-mengsel
27 October 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 2 tot 4 uur Ingrediënten ¼ verbena ¼ munt ¼ hibiscus ¼ gedroogde rozenblaadjes Optionele kruiden: steranijs en kaneel Stappen
Tortellini soep
12 November 2021
Ingrediënten 150 g courgettes 150 g wortelen 100 g droge tortellini 60 g fijngehakte uien 30 g fijngehakte prei 1 bouillonblokje Peper en zout Parmezaan

Cashewnoten havermoutpap
12 November 2021
Ingrediënten Een handvol cashewnoten voorgeweekt (4 uur) 250 g havervlokken 700 ml water 2 kl agavesiroop 1 snuifje kaneel 1 snuifje zout Stappen Zorg dat