Italiaanse mix

Ingrediënten

  • 80 g zwarte olijven
  • 50 g gedroogde tomaten (zonder olie)
  • 1 ui
  • 150 g cashewnoten
  • 4 kl gedroogde oregano

Stappen

  1. Laat de cashewnoten 6 uur weken in water. Spoel grondig.
  2. Hak de olijven, de gedroogde tomaten, de ui en de cashewnoten fijn met een mes.
  3. Meng alle ingrediënten in een kom. Leg de bereiding vervolgens op een NutriFlex blad.
  4. Droog op 50 °C gedurende 8 uur. De bereiding moet goed droog zijn, bijna kruimelig.
  5. Om het poeder te bereiden, giet het geheel in een blender en mix tot u de gewenste consistentie verkrijgt.

N.B: U verkrijgt een Italiaanse rauwe en vegan mix om uw sauzen, soepen, pizza’s en andere mediterrane bereidingen op smaak te brengen.

Ontdek onze andere recepten

Soupe aux poireaux et au pourpier

Prei-postelein soep

Ingrediënten 3 prei 1 dikke aardappel 1 ui 1 teentje look 1 el olijfolie 1 bouillonblokje 1 bussel postelein Stappen Bereid de groenten door ze

Lire la suite »