Italiaanse mix
Ingrediënten
- 80 g zwarte olijven
- 50 g gedroogde tomaten (zonder olie)
- 1 ui
- 150 g cashewnoten
- 4 kl gedroogde oregano
- Bereidingstijd: 10 minuten
- Droogtijd : 8 uur
Stappen
- Laat de cashewnoten 6 uur weken in water. Spoel grondig.
- Hak de olijven, de gedroogde tomaten, de ui en de cashewnoten fijn met een mes.
- Meng alle ingrediënten in een kom. Leg de bereiding vervolgens op een NutriFlex blad.
- Droog op 50 °C gedurende 8 uur. De bereiding moet goed droog zijn, bijna kruimelig.
- Om het poeder te bereiden, giet het geheel in een blender en mix tot u de gewenste consistentie verkrijgt.
N.B: U verkrijgt een Italiaanse rauwe en vegan mix om uw sauzen, soepen, pizza’s en andere mediterrane bereidingen op smaak te brengen.
Ontdek onze andere recepten

Crumesan
12 November 2021
Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g voorgeweekte cashewnoten 50 g voorgeweekte pijnboompitten 4 el vlokken voedingsgist 1 kl grof zout Het

Cocktail Huidredder
28 October 2021
Cocktail Huidredder Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 5 Wortelen 1 Handvol spinazie 5-6 Broccoliroosjes Stappen Doe alle groenten in uw juicer. Vang het gewonnen

Zandkoekjes deeg
12 November 2021
Zandkoekjes deeg Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 tot 12 uur Ingrediënten 2 el lijnzaadjes 200 g amandelpoeder 4 el kokosbloem 4 el ahorn- of

