Italiaanse mix
Ingrediënten
- 80 g zwarte olijven
- 50 g gedroogde tomaten (zonder olie)
- 1 ui
- 150 g cashewnoten
- 4 kl gedroogde oregano
- Bereidingstijd: 10 minuten
- Droogtijd : 8 uur
Stappen
- Laat de cashewnoten 6 uur weken in water. Spoel grondig.
- Hak de olijven, de gedroogde tomaten, de ui en de cashewnoten fijn met een mes.
- Meng alle ingrediënten in een kom. Leg de bereiding vervolgens op een NutriFlex blad.
- Droog op 50 °C gedurende 8 uur. De bereiding moet goed droog zijn, bijna kruimelig.
- Om het poeder te bereiden, giet het geheel in een blender en mix tot u de gewenste consistentie verkrijgt.
N.B: U verkrijgt een Italiaanse rauwe en vegan mix om uw sauzen, soepen, pizza’s en andere mediterrane bereidingen op smaak te brengen.
Ontdek onze andere recepten
Gekruide linzen dahl
12 November 2021
Ingrediënten ½ kl kaneel 1 kl komijn 1 kl gemalen korianderzaadjes 1 kl gemalen fenegriekzaadjes 2 ontpitte kardemom peulen 1 kleine gesneden en ontpitte peper

Halfgedroogde tomaten
12 November 2021
Halfgedroogde tomaten Bereidingstijd: 5 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten Verse tomaten in de gewenste hoeveelheid Provençaalse kruiden of andere kruiden naar smaak Stappen Snij

Cashewnoten havermoutpap
12 November 2021
Ingrediënten Een handvol cashewnoten voorgeweekt (4 uur) 250 g havervlokken 700 ml water 2 kl agavesiroop 1 snuifje kaneel 1 snuifje zout Stappen Zorg dat