Kruiden en bloemen: Berber-mengsel
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Droogtijd : 2 tot 4 uur
Ingrediënten
- ¼ verbena
- ¼ munt
- ¼ hibiscus
- ¼ gedroogde rozenblaadjes
- Optionele kruiden: steranijs en kaneel
Stappen
– Verwijder beschadigde of verkleurde stukken van uw kruiden en/of bloemen.
– Was met koud water.
– Droog met een handdoek.
– Laat de voedseldroger opwarmen op 35 ˚C – 45 ˚C.
– Spreid de kruiden op de FlowerFlex bladen.
– Droog gedurende 2 tot 4 uur.
– De tijd kan sterk variëren. Als het langer duurt dan 4 uur, verhoog de temperatuur.
– Bewaar in een luchtdichte verpakking.
Ontdek onze andere recepten

Gestoomde mosselen
Bereidingstijd : 10 minuten Kooktijd : 10 à 20 minuten Ingrediënten 2 kg mosselen 2 uien 2 stengels bleekselderij 2 wortelen 2 teentjes knoflook 1
Abrikozen biscru
Abrikozen biscru Bereidingstijd: 45 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 50 g gedroogde abrikozen 1 appel 1 kl kaneelpoeder 1 el zonnebloempitten 50 g boekweitzaadjes,

Cocktail D – Stress
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten ½ Zoete aardappel 2 Selderij stengels 1 Handvol peterselie 1 Rode paprika 2 Wortelen Stappen Doe alle fruit en

