Pizza
- Bereidingstijd: 40 minuten
- Droogtijd : 10 uur
Ingrediënten
- 2 verse tomaten
- 1 paprika
- 1 gedroogde tomaat
- 50 g lijnzaadjes
- 50 g zonnebloempitten of hennepzaadjes
- 1 el oregano
- ½ kl lookpoeder
- ½ kl Himalaya zout
Stappen
- Mix alle ingrediënten behalve de hennepzaadjes in een blender om een gladde puree te verkrijgen.
- Voeg de hennepzaadjes toe en mix nog een paar korte keren om ze te mengen met de puree.
- Plaats een NutriFlex blad op een plaat en plaats er een cookie-cutter op. Giet een beetje bereiding in de cookiecutter en verwijder hem vervolgens voorzichtig.
- Herhaal deze handeling tot uw bereiding op is.
- Droog gedurende 12 uur op 45°C, , maak ze voorzichtig los om ze rechtstreeks op de rooster te leggen en droog nogmaals tot ze goed vast en krokant zijn.
De pizza is het ideale gerecht om te starten met raw cooking. U kan deze pizza bedekken met homemade pesto of cashewpuree met de gemarineerde groenten en een paar gekiemde zaden. Heerlijk!
Ontdek onze andere recepten

SPICY CHOCO smoothie
12 November 2021
Ingrediënten Het sap van 2 peren, koud geperst met de juicer 3 bananen 1 el rauwe cacaopoeder 1 kl geraspte gember 1 draai van de

Cocktail Chill
28 October 2021
Cocktail Chill Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten ½ Spaanse meloen 1 Rode paprika 2 Goed rode tomaten 3 Wortelen 1 Ontpitte peper (optioneel) Stappen

Pruimenconfituur
12 November 2021
Ingrediënten 600 g pruimen 80 kristalsuiker 50 ml water 1 kl citroensap limoensap Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel

