Pizza

Ingrediënten

  • 2 verse tomaten
  • 1 paprika
  • 1 gedroogde tomaat
  • 50 g lijnzaadjes
  • 50 g zonnebloempitten of hennepzaadjes
  • 1 el oregano
  • ½ kl lookpoeder
  • ½ kl Himalaya zout

Stappen

  1. Mix alle ingrediënten behalve de hennepzaadjes in een blender om een gladde puree te verkrijgen.
  2. Voeg de hennepzaadjes toe en mix nog een paar korte keren om ze te mengen met de puree.
  3. Plaats een NutriFlex blad op een plaat en plaats er een cookie-cutter op. Giet een beetje bereiding in de cookiecutter en verwijder hem vervolgens voorzichtig.
  4. Herhaal deze handeling tot uw bereiding op is.
  5. Droog gedurende 12 uur op 45°C, , maak ze voorzichtig los om ze rechtstreeks op de rooster te leggen en droog nogmaals tot ze goed vast en krokant zijn.

De pizza is het ideale gerecht om te starten met raw cooking. U kan deze pizza bedekken met homemade pesto of cashewpuree met de gemarineerde groenten en een paar gekiemde zaden. Heerlijk!

Ontdek onze andere recepten

Crumesan

Crumesan

Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g voorgeweekte cashewnoten 50 g voorgeweekte pijnboompitten 4 el vlokken voedingsgist 1 kl grof zout Het

Lire la suite »

Cocktail Chill

Cocktail Chill Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten ½ Spaanse meloen 1 Rode paprika 2 Goed rode tomaten 3 Wortelen 1 Ontpitte peper (optioneel) Stappen

Lire la suite »
Moules à la vapeur cuiseur vapeur Dejelin

Gestoomde mosselen

Bereidingstijd : 10 minuten Kooktijd : 10 à 20 minuten Ingrediënten 2 kg mosselen 2 uien 2 stengels bleekselderij 2 wortelen 2 teentjes knoflook 1

Lire la suite »