Yoghurt

Ingrediënten

  • 1 kop melkpoeder
  • ½ liter magere melk
  • 2 el natuur yoghurt niet gepasteuriseerd

Stappen

  1. Voeg 1 kop melkpoeder toe aan 1/2 liter melk. Breng dit mengsel aan de kook gedurende 2 seconden. Haal van het vuur en laat het afkoelen tot 46 ˚C.
  2. Zodra de melk is afgekoeld, voeg 2 el natuur, niet gepasteuriseerde yoghurt toe.
  3. Giet het mengsel in bokalen/potten naar keuze, bedek ze en laat ze in de voedseldroger incuberen op 46˚C gedurende 5 uur.
  4. Als de tijd is afgelopen, plaats de yoghurt in de koelkast.
  5. Voor het serveren kan u vers fruit toevoegen.

Ontdek onze andere recepten

Soupe de carottes

Wortelsoep

Ingrediënten 400 g wortelen 1 kleine aardappel 1 gehakte ui 1 blokje groentebouillon Peper en zout naar smaak 2 kl curry poeder 100 ml kokosmelk

Lire la suite »
Soupe aux poireaux et au pourpier

Prei-postelein soep

Ingrediënten 3 prei 1 dikke aardappel 1 ui 1 teentje look 1 el olijfolie 1 bouillonblokje 1 bussel postelein Stappen Bereid de groenten door ze

Lire la suite »