Yoghurt

Ingrediënten

  • 1 kop melkpoeder
  • ½ liter magere melk
  • 2 el natuur yoghurt niet gepasteuriseerd

Stappen

  1. Voeg 1 kop melkpoeder toe aan 1/2 liter melk. Breng dit mengsel aan de kook gedurende 2 seconden. Haal van het vuur en laat het afkoelen tot 46 ˚C.
  2. Zodra de melk is afgekoeld, voeg 2 el natuur, niet gepasteuriseerde yoghurt toe.
  3. Giet het mengsel in bokalen/potten naar keuze, bedek ze en laat ze in de voedseldroger incuberen op 46˚C gedurende 5 uur.
  4. Als de tijd is afgelopen, plaats de yoghurt in de koelkast.
  5. Voor het serveren kan u vers fruit toevoegen.

Ontdek onze andere recepten

Herbes et fleurs Mélange doux pour le sommeil

Slaap zacht mix

Kruiden en bloemen: Slaap zacht mix Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 2 tot 4 uur Ingrediënten 1/3 kamille 1/3 linde 1/3 verbena Stappen –              Verwijder

Lire la suite »
Recette Gazpacho vert Blender Nutrisoup

Groene Gazpacho

Ingrediënten 1 selderijstengel 1 groene paprika 1 komkommer 1 ontpitte verse groene peper (optioneel) 2 teentjes look 70 g geroosterde cashewnoten 100 g spinazie 20

Lire la suite »
Confiture de prunes

Pruimenconfituur

Ingrediënten 600 g pruimen 80 kristalsuiker 50 ml water 1 kl citroensap limoensap Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel

Lire la suite »