-
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- 1 knolselder (+/- 1 kg)
- 1 dikke aardappel
- 250 ml dikke room
- Olijfolie
- Peper & zout
Stappen
- Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand en het glazen deksel.
- Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende 35 minuten
- Schil en was de selder en de aardappel.
- Snij ze in grote blokjes van 3 cm breed.
- Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), giet de knolselder- en aardappelblokjes in de stoommand en dek af met het glazen deksel.
- De knolselder is gaar zodra het mals is en u er makkelijk met een mes kan door prikken.
- Laat de knolselder en de aardappel uitlekken en laat ze lauw worden.
- Prak de knolselder en de aardappel tot puree.
- Voeg de room en een scheutje olijfolie toe.
- Voeg peper en zout naar smaak toe.
Ontdek onze andere recepten