Ingrediënten

Stappen

  1. Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand en het glazen deksel.
  2. Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende 35 minuten
  3. Schil en was de selder en de aardappel.
  4. Snij ze in grote blokjes van 3 cm breed.
  5. Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), giet de knolselder- en aardappelblokjes in de stoommand en dek af met het glazen deksel.
  6. De knolselder is gaar zodra het mals is en u er makkelijk met een mes kan door prikken.
  7. Laat de knolselder en de aardappel uitlekken en laat ze lauw worden.
  8. Prak de knolselder en de aardappel tot puree.
  9. Voeg de room en een scheutje olijfolie toe.
  10. Voeg peper en zout naar smaak toe.

Ontdek onze andere recepten