Groene Gazpacho

Recette Gazpacho vert Blender Nutrisoup

Ingrediënten

  • 1 selderijstengel
  • 1 groene paprika
  • 1 komkommer
  • 1 ontpitte verse groene peper (optioneel)
  • 2 teentjes look
  • 70 g geroosterde cashewnoten
  • 100 g spinazie
  • 20 g basilicumblaadjes
  • 10 g peterselie
  • 2 el appelazijn
  • 40 g Griekse yoghurt
  • 1 bouillonblokje
  • 100 g ijsblokjes
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Bereid de groenten en doe al de ingrediënten behalve de ijsblokjes in de NutriSoup.
  3. Voeg het bouillonblokje toe en vul de NutriSoup met water tot aan de aanduiding.
  4. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
  5. Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothie” en druk op de knop “Play”.
  6. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel, kruid en voeg de ijsblokjes toe.
  7. Sluit de NutriSoup en gebruik het programma PULSE gedurende ongeveer 30 seconden.
  8. Controleer de kruiding en pas aan indien nodig.
  9. Serveer onmiddellijk met croutons en een scheutje olijfolie.

Ontdek onze andere recepten

Appelcompote

Ingrediënten 800 g appelen 300 ml appelsap 1/2 kl gemalen kruidnagel Zeste van ½ citroen Kaneel Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt

Lire la suite »
Œufs brouillés

Roerei

Bereidingstijd : 5 minuten Kooktijd : 15 minuten Ingrediënten 12 eieren 100 ml melk 50 ml verse room 1 klontje boerenboter peper en zout Stappen

Lire la suite »
Gazpacho

Gazpacho

Ingrediënten 1 komkommer 1 rode of gele paprika 800 gr verse tomaten gepeld en in blokjes gesneden of 2 blikken tomatenblokjes 4 lente-uitjes 2 teentjes

Lire la suite »