Groenten crème

Ingrediënten
- 500 g spinazie
- 250 g zuring
- 2 sjalotten
- 100 ml room
- 1 snuifje nootmuskaatpoeder
- 1 blokje groentebouillon
- Peper en zout
-
Verwarmende blender NutriSoup
129,99 € – 139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Was de spinazie en de zuring en hak de sjalotten fijn.
- Doe de spinazie, de zuring en de sjalotten in de NutriSoup.
- Voeg het bouillonblokje toe en vul met water tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Velouté” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel, kruid met zout, peper en nootmuskaat, voeg de room toe.
- Plaats het deksel terug en gebruik het programma PULSE gedurende ongeveer 30 seconden zodat de room goed gemengd is.
- Controleer de kruiding en pas aan indien nodig.
- Giet de soep in kommen.
N.B: Voor een volledige maaltijd, garneer met een gepocheerd ei.
Ontdek onze andere recepten

Cocktail Forest Gump
29 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Rode biet 1 Appel 1 Tros blauwe druiven 1 Dun schijfje gember (optioneel) Stappen Doe alle fruit en
Tomaat-watermeloen soep
12 November 2021
Ingrediënten 800 g verse tomaten geblancheerd en in blokjes gesneden 200 g vlees van watermeloen 2 teentjes look 1 fijngehakte selderijstengel 10 g basilicumblaadjes 1

Kip-paddenstoelen Congee
12 November 2021
Ingrediënten 150 g rijst 1 ui (50 g) 1 kl geraspte gember 50 g shiitake 1 teentje look 1 blokje gevogelte bouillon 120 g gebakken