Groenten crème
Ingrediënten
- 500 g spinazie
- 250 g zuring
- 2 sjalotten
- 100 ml room
- 1 snuifje nootmuskaatpoeder
- 1 blokje groentebouillon
- Peper en zout
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Was de spinazie en de zuring en hak de sjalotten fijn.
- Doe de spinazie, de zuring en de sjalotten in de NutriSoup.
- Voeg het bouillonblokje toe en vul met water tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Velouté” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel, kruid met zout, peper en nootmuskaat, voeg de room toe.
- Plaats het deksel terug en gebruik het programma PULSE gedurende ongeveer 30 seconden zodat de room goed gemengd is.
- Controleer de kruiding en pas aan indien nodig.
- Giet de soep in kommen.
N.B: Voor een volledige maaltijd, garneer met een gepocheerd ei.
Ontdek onze andere recepten
Charqui
12 November 2021
Charqui Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten Een paar magere sneetjes rauw vlees Soja saus / Worcestershire saus/ Tomaten saus /
Gedroogde bananen
12 November 2021
Gedroogde bananen Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten Bananen Stappen Snij de bananen in schijfjes van 1 cm dik en plaats ze op
Herfstige zwarte koolvishaasje van Pol Grégoire
13 November 2021
Bereidingstijd: 20 minuten Kooktijd : 28 minuten Ingrediënten 600 g de zwarte koolvishaasje 800 g pompoen naar keuze: Patidou squash, Kabocha pompoen (Japanse groene pompoen),