Harira

Ingrediënten

  • 100g lams- of rundsvlees (gekookt)
  • 100g voorgeweekte kikkererwten
  • 1 fijngehakte ui
  • 1 el olijfolie
  • 100 g koraallinzen
  • 1 selderij stengel
  • 300 g verse tomaten in blokjes gesneden
  • 1 el puree van gedroogde tomaten of tomatenconcentraat
  • 1 kl kaneel
  • 1 kippenbouillonblokje
  • 2-3 saffraan stampers of een snuifje saffraanpoeder
  • 50 g rijst
  • 50 g vermicelli
  • Koriander en platte peterselie voor de garnituur

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Schil en rasp het teentje look.
  3. Versnipper het vlees in stukken van 2 cm.
  4. Was en snij de groenten in kleine stukjes.
  5. Doe alle ingrediënten in de NutriSoup en voeg water toe tot aan de aanduiding.
  6. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
  7. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer de kruiding.
  8. Giet de soep in kommen en serveer met gehakte verse koriander en citroen.

Ontdek onze andere recepten

crème brulée Cuiseur vapeur Dejelin

Crème brulée

Bereidingstijd : 20 minuten Kooktijd : 40 minuten Ingrediënten 4 eidooiers 200 ml volle melk 200 ml room 80 g suiker 1 vanillestokje (of andere

Lire la suite »
Cocktail Zachte nacht

Cocktail Zachte Nacht

Cocktail Zachte nacht Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Kiwi’s 2 Appelen 1 Kleine handvol zwarte bessen Stappen Doe alle fruit in uw juicer.

Lire la suite »