Harira
Ingrediënten
- 100g lams- of rundsvlees (gekookt)
- 100g voorgeweekte kikkererwten
- 1 fijngehakte ui
- 1 el olijfolie
- 100 g koraallinzen
- 1 selderij stengel
- 300 g verse tomaten in blokjes gesneden
- 1 el puree van gedroogde tomaten of tomatenconcentraat
- 1 kl kaneel
- 1 kippenbouillonblokje
- 2-3 saffraan stampers of een snuifje saffraanpoeder
- 50 g rijst
- 50 g vermicelli
- Koriander en platte peterselie voor de garnituur
-

Verwarmende blender NutriSoup
129,99 € – 139,99 €Price range: 129,99 € through 139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Schil en rasp het teentje look.
- Versnipper het vlees in stukken van 2 cm.
- Was en snij de groenten in kleine stukjes.
- Doe alle ingrediënten in de NutriSoup en voeg water toe tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer de kruiding.
- Giet de soep in kommen en serveer met gehakte verse koriander en citroen.
Ontdek onze andere recepten
Italiaanse mix
12 November 2021
Italiaanse mix Ingrediënten 80 g zwarte olijven 50 g gedroogde tomaten (zonder olie) 1 ui 150 g cashewnoten 4 kl gedroogde oregano Bereidingstijd: 10 minuten

Groene Gazpacho
12 November 2021
Ingrediënten 1 selderijstengel 1 groene paprika 1 komkommer 1 ontpitte verse groene peper (optioneel) 2 teentjes look 70 g geroosterde cashewnoten 100 g spinazie 20

Le Grawnola
12 November 2021
De Grawnola Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g amandelen 150 g boekweitzaadjes 60 g pompoenpitten 2 appelen 50 g rozijntjes 150