Havermoutpap: 4 varianten.
Ingrediënten
- 250 g havervlokken
- 700 ml plantaardige melk
- 1 el ahornsiroop
- 1 snuifje kaneel
- 1 snuifje zout
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
2. Giet 150 g havervlokken en de rest van de ingrediënten in de kan van de NutriSoup.
3. Bewaar 100 g havervlokken voor het vervolg.
4. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
5. Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Porridge” en druk op de knop “Play”.
6. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit en giet de rest van de haver in de kan.
7. Sluit de kan en laat de vlokken 5 tot 10 min. opzwellen.
8. Giet de bereiding in kommen en versier uw havermoutpap met ingrediënten naar keuze.
Varianten: varieer de pleziertjes en vergezel uw havermoutpap met volgende toppings:
- amandel en hennep boter
- banaan en honing
- kaneel en dadels
- stuk appel en druiven
Ontdek onze andere recepten

Velouté van erwten, munt en pancetta
12 November 2021
Ingrediënten 1 kleine aardappel 500 g bevroren erwten 2 el fijngehakte verse munt 8 sneetjes pancetta 1 bouillonblokje Peper en zout Stappen Zorg dat de

Cocktail Fat Burner
28 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Appelen 2-3 Bladeren witte of groene kool ½ Citroen 1 Dun schijfje gember Stappen Doe alle fruit en

Cocktail Sweet Fuel
29 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1/ 4 Watermeloen 1 Appel 10 Blauwe bessen 1 Citroenschijfje 1 Koffielepel kaneel Stappen Doe alle fruit in uw

