Yoghurtijs met rode vruchten

Ingrediënten

  • 600 g diepvries rode vruchten
  • 600 g yoghurt
  • 2 el agavesiroop of honing

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Doe de yoghurt, de honing en de helft van het diepvriesfruit (300 g) in de NutriSoup.
  3. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothies” en druk op de knop “Play”.
  4. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit, voeg de rest van de rode vruchten toe.
  5. Sluit de NutriSoup en selecteer PULSE. Mix een of twee keer gedurende een paar seconden tot u de gewenste consistentie verkrijgt. Serveer en geniet onmiddellijk!

Ontdek onze andere recepten

Harira

Ingrediënten 100g lams- of rundsvlees (gekookt) 100g voorgeweekte kikkererwten 1 fijngehakte ui 1 el olijfolie 100 g koraallinzen 1 selderij stengel 300 g verse tomaten

Lire la suite »

Tomaat-watermeloen soep

Ingrediënten 800 g verse tomaten geblancheerd en in blokjes gesneden 200 g vlees van watermeloen 2 teentjes look 1 fijngehakte selderijstengel 10 g basilicumblaadjes 1

Lire la suite »
Aubergines chips

Aubergines chips

Aubergine chips Bereidingstijd: 2,5 uur Droogtijd : 20 uur Ingrediënten 1 of 2 aubergines (500 g) Grof zeezout 1 el Tamari 1 el olijfolie 1

Lire la suite »