Abrikozen biscru
- Bereidingstijd: 45 minuten
- Droogtijd : 12 uur
Ingrediënten
- 50 g gedroogde abrikozen
- 1 appel
- 1 kl kaneelpoeder
- 1 el zonnebloempitten
- 50 g boekweitzaadjes, 1 nacht voorgeweekt
- 50 g boekweitbloem
Stappen
Aantal: 10
- Rehydrateer de gedroogde abrikozen gedurende 20 minuten in lauw water.
- Mix de appel, de abrikozen, de kaneel en de zonnebloempitten in een blender.
- Giet deze puree in een kom. Voeg de boekweitbloem en de boekweitzaadjes toe en meng goed.
- Plaats een NutriFlex blad op een rooster en leg kleine, met een kleine lepel bereide balletjes.
- Droog gedurende 12 uur op 45°C. Draai de koekjes tijdens het drogen zodat ze goed droog en krokant worden.
Ontdek onze andere recepten

Velouté van erwten, munt en pancetta
12 November 2021
Ingrediënten 1 kleine aardappel 500 g bevroren erwten 2 el fijngehakte verse munt 8 sneetjes pancetta 1 bouillonblokje Peper en zout Stappen Zorg dat de
Pizza
12 November 2021
Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 2 verse tomaten 1 paprika 1 gedroogde tomaat 50 g lijnzaadjes 50 g zonnebloempitten of hennepzaadjes 1

Stoofschotel van zoete aardappelen
12 November 2021
Ingrediënten 400 g verse in blokjes gesneden tomaten of 1 blik tomatenblokjes 200 ml kokosmelk 1 zoete aardappel 1 aubergine 2 handenvol spinazie 50 g