Aziatische crackers
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Droogtijd : 12 uur
Ingrediënten
- 100 g gemalen lijnzaadjes
- 50 g hele lijnzaadjes
- 1 wortel
- 2 tomaten
- 1 gele paprika
- 1 bussel koriander
- 1 el Tamari (Soja saus)
- ½ kl komijnpoeder
- ½ kl kurkumapoeder
- ½ kl chilipoeder
- ½ kl paprika
- ½ kl korianderpoeder
Winkelmand bekijken “Voedseldroger ND900” has been added to your cart.
Stappen
- Meng de kruiden, de gemalen en de hele lijnzaadjes in een kom.
- Mix de rest van de ingrediënten met een blender, giet deze groentepuree in de kom en meng het geheel.
- Plaats een NutriFlex blad op een rooster en spreid er de bereiding op.
- Verdeel de bereiding gelijkmatig op het NutriFlex blad en teken vierkantjes of driehoekjes om de crackers te vormen.
- Droog gedurende 12 uur op 47°C tot de crackers goed droog en krokant zijn.
Ontdek onze andere recepten
Piepkuiken met citroenmelk, witloof en puree
13 November 2021
Bereidingstijd: 20 minuten Kooktijd : 110 minuten Ingrediënten 2 piepkuikens 2 bio citroenen 6 tot 7 teentjes look 1 kg aardappelen Boter 1 kg witloof
Pannenkoekendeeg
12 November 2021
Pannenkoekendeeg Ingrediënten 250 g bloem 1/4 L water 1/4 L melk 3 eieren 2 el olie Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt
Tomaten – kikkererwten soep
12 November 2021
Ingrediënten 200 g voorgeweekte kikkererwten of 400 g kikkererwten uit blik. 600 g verse tomaten geblancheerd en in blokjes gesneden of 1 groot blik tomatenblokjes.