Bloemkool popcorn met Za’atar en oranjebloesem

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 1 kl Za’atar (Libanese kruidenmix)
  • 1 el olijfolie
  • 1 kl honing
  • 1 kl Tahin
  • 1 kl oranjebloesem
  • 1 el citroensap

Stappen

  1. Verwijder de roosjes van de bloemkool en bewaar de steel voor een ander gebruik zoals een soep bijvoorbeeld.
  2. Was de bloemkoolroosjes en doe ze in een kom.
  3. Meng de rest van de ingrediënten in een kom tot u een homogene saus verkrijgt.
  4. Giet de saus op de bloemkoolroosjes en meng tot de kruidenmix goed is opgenomen.
  5. Leg de bloemkoolroosjes op een NutriFlex blad zodat de kruidenmix niet drupt op de onderliggende platen.
  6. Droog 10 tot 12 uur op 47°C.

Ontdek onze andere recepten

Gekruide linzen dahl

Ingrediënten ½ kl kaneel 1 kl komijn 1 kl gemalen korianderzaadjes 1 kl gemalen fenegriekzaadjes 2 ontpitte kardemom peulen 1 kleine gesneden en ontpitte peper

Lire la suite »

Tomaat-watermeloen soep

Ingrediënten 800 g verse tomaten geblancheerd en in blokjes gesneden 200 g vlees van watermeloen 2 teentjes look 1 fijngehakte selderijstengel 10 g basilicumblaadjes 1

Lire la suite »