Chocolade crukies

Ingrediënten

  • 100 g cashew-meel
  • 50 g hazelnotenbloem (of amandelbloem)
  • 50 g gemalen havervlokken (of boekweitbloem)
  • 60 ml dadel- of ahornsiroop
  • 1 kl kaneel
  • 1 el vanille extract
  • 1 el rauwe cacao
  •  

Stappen

Aantal: 10

  1. Giet alle ingrediënten een kom en meng met de hand. Als uw bereiding te droog is, voeg een beetje siroop toe. De bereiding moet plakkerig zijn, niet kruimelen, noch vloeibaar zijn.
  2. Maak balletjes om de crukies te vormen en plaats ze op een NutriFlex blad.
  3. Droog gedurende 4 tot 6 uur op 47°C. Zorg dat ze smeuïg blijven.

Ontdek onze andere recepten

Croûte

Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 100 g amandelen (gekiemd en gedroogd) 1 el lijnzaadjes 1 kl kaneel 2 peren Stappen Mix de

Lire la suite »

Gerookte zalm Congee

Ingrediënten 150 g rijst 1 wortel 1/2 courgette 120 g gerookte zalm 1 l visbouillon 2 lente-uitjes Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup

Lire la suite »
Moules à la vapeur cuiseur vapeur Dejelin

Gestoomde mosselen

Bereidingstijd : 10 minuten Kooktijd : 10 à 20 minuten Ingrediënten 2 kg mosselen 2 uien 2 stengels bleekselderij 2 wortelen 2 teentjes knoflook 1

Lire la suite »