Kokos rocher

- Bereidingstijd: 15 minuten
- Droogtijd : 4 tot 6 uur
Ingrediënten
- 2 bananen
- 200 g gedroogde kokos
- 1 el geraspte verse gember
- 1 el citroen (om oxidatie te vermijden)
Stappen
- Mix de bananen met de gember.
- Meng de gedroogde kokos met de bananenpuree in een kom.
- Maak kleine balletjes en plaats ze op een plaat van de voedseldroger.
- Laat 4 uur drogen voor nog smeuïge rochers of 6 uur op 45°C voor krokantere rochers.
Ontdek onze andere recepten
Bloemkool popcorn met Za’atar en oranjebloesem
12 November 2021
Bloemkool popcorn met Za’atar en oranjebloesem Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 10 tot 12 uur Ingrediënten 1 bloemkool 1 kl Za’atar (Libanese kruidenmix) 1 el

Cocktail Cabbage Lover
29 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 3 Broccoliroosjes 3 Boerenkoolbladeren 5 Spruitjes 1 Handvol spinazie 1 Citroenschijfje 12 -15 Frambozen 2 Appelen Stappen Doe alle
Fruitleer van mango
12 November 2021
Fruitleer van mango Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 250 g goed rijpe mango 1 el limoensap Stappen Schil uw fruit,