Kokos rocher

Rocher au coco

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • 200 g gedroogde kokos
  • 1 el geraspte verse gember
  • 1 el citroen (om oxidatie te vermijden)

Stappen

  1. Mix de bananen met de gember.
  2. Meng de gedroogde kokos met de bananenpuree in een kom.
  3. Maak kleine balletjes en plaats ze op een plaat van de voedseldroger.
  4. Laat 4 uur drogen voor nog smeuïge rochers of 6 uur op 45°C voor krokantere rochers.

Ontdek onze andere recepten

Tomaat-watermeloen soep

Ingrediënten 800 g verse tomaten geblancheerd en in blokjes gesneden 200 g vlees van watermeloen 2 teentjes look 1 fijngehakte selderijstengel 10 g basilicumblaadjes 1

Lire la suite »
crackers rustique

Rustieke crackers

Rustieke crackers Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 16 uur Ingrediënten 500 g rode uien 2 teentjes look 400 ml water 200 ml zonnebloemolie 500 g

Lire la suite »