Kokos rocher

Rocher au coco

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • 200 g gedroogde kokos
  • 1 el geraspte verse gember
  • 1 el citroen (om oxidatie te vermijden)

Stappen

  1. Mix de bananen met de gember.
  2. Meng de gedroogde kokos met de bananenpuree in een kom.
  3. Maak kleine balletjes en plaats ze op een plaat van de voedseldroger.
  4. Laat 4 uur drogen voor nog smeuïge rochers of 6 uur op 45°C voor krokantere rochers.

Ontdek onze andere recepten

Aubergines chips

Aubergines chips

Aubergine chips Bereidingstijd: 2,5 uur Droogtijd : 20 uur Ingrediënten 1 of 2 aubergines (500 g) Grof zeezout 1 el Tamari 1 el olijfolie 1

Lire la suite »
Soupe de tomates Blender Nutrisoup

Tomatensoep

Ingrediënten 1 dikke zoete aardappel in blokjes gesneden 1 dikke wortel geschild en in blokjes gesneden 850 g verse geblancheerde tomaten in blokjes gesneden of

Lire la suite »