Rustieke crackers

crackers rustique

Ingrediënten

  • 500 g rode uien
  • 2 teentjes look
  • 400 ml water
  • 200 ml zonnebloemolie
  • 500 g gemalen lijnzaadjes
  • 450 g zonnebloempitten
  • 1 kl zwarte paprika, vers gemalen
  • 1 el gedroogde tijm
  • 1 el zeezout

Stappen

  1. Giet alle droge ingrediënten (zonnebloempitten en lijnzaadjes) in uw blender met een kom voor droge voeding en mix tot u bloem verkrijgt. Giet de bloem in een kom.
  2. Mix vervolgens de rest van de ingrediënten in uw blender tot u een gladde puree verkrijgt, en voeg er vervolgens de bloem toe.
  3. Plaats een NutriFlex blad op een rooster van de voedseldroger, en giet er twee koppen van uw bereiding op.  
  4. Spreid de bereiding en teken kleine vierkantjes met een mes of een spatel (36 vierkantjes).
  5. Herhaal deze handeling tot uw bereiding op is.
  6. Droog tot 45°C gedurende 16 uur tot het droog en krokant is.

Ontdek onze andere recepten

Vichyssoise

Vichyssoise

Ingrediënten 200 g preiwit 200 g aardappelen 1 kleine ui 1 bouillonblokje 250 ml crème fleurette 2 kl olijfolie Peper en zout Bieslook Stappen Zorg

Lire la suite »

Amandel banaan taartbodem

Amandel-banaan taartbodem Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 210 tot 12 uur Ingrediënten 200 g amandelen (gekiemd en gedroogd) 4 bananen Stappen Aantal 8 tot 10

Lire la suite »