Zandkoekjes deeg

Pâte sablée

Ingrediënten

  • 2 el lijnzaadjes
  • 200 g amandelpoeder
  • 4 el kokosbloem
  • 4 el ahorn- of kokossiroop

Stappen

Aantal: 10

  1. Meng alle ingrediënten in een kom tot u een homogene pasta verkrijgt.
  2. Plaats een NutriFlex blad op een rooster, plaats vervolgens een cookie cutter. Giet een beetje bereiding in de cookiecutter en verwijder hem vervolgens voorzichtig.
  3. Herhaal deze handeling tot uw bereiding op is.
  4. Droog gedurende 4 uur op 45°C, maak ze voorzichtig los om ze rechtstreeks op de rooster te leggen en droog nogmaals gedurende 6 uur. Ze moeten goed vast en krokant zijn.

Ontdek onze andere recepten

Vichyssoise

Vichyssoise

Ingrediënten 200 g preiwit 200 g aardappelen 1 kleine ui 1 bouillonblokje 250 ml crème fleurette 2 kl olijfolie Peper en zout Bieslook Stappen Zorg

Lire la suite »

Chocolade crukies

Chocolade crukies Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 100 g cashew-meel 50 g hazelnotenbloem (of amandelbloem) 50 g gemalen havervlokken (of

Lire la suite »