Puree van selderwortel
- Bereidingstijd : 15 minutes
- Kooktijd : 35 minuten
Ingrediënten
- 1 knolselderij (+/- 1 kg)
- 1 grote aardappel
- 250 ml dubbele room
- olijfolie
- peper en zout
-

De 100% Belgische Stoomkoker
319,99 € – 499,99 €Price range: 319,99 € through 499,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Etapen
- Bereid je stomer voor met 1 verhoger, 1 stoommandje en het glazen deksel.
- Programmeer je NutriSteam om 35 minuten te stomen op 99°C.
- Schil en was de selderij en aardappel. Snijd ze in grote blokjes van 3 cm.
- Zodra de zoemer klinkt (3 korte piepjes), giet je de selderij en aardappelblokjes in het stoommandje en sluit je af met het glazen deksel.
- De bleekselderij is gaar zodra hij zacht is en gemakkelijk met een mes kan worden doorgeprikt.
- Giet de bleekselderij en aardappel af en laat afkoelen.
- Pureer de bleekselderij en aardappel.
- Voeg de room toe en besprenkel met olijfolie.
Breng op smaak met zout en peper.
Ontdek onze andere recepten
Crème van groene asperges
12 November 2021
Ingrediënten 400 g groene asperges 150 g aardappelen 80 g ui 100 g prei 2 el olijfolie Stappen Schil de asperges, de ui en de

Cocktail Carott Bomb
29 October 2021
Cocktail Carrot Bomb Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Appelen 3 Wortelen 1 Handvol (platte) peterselie 1 Citroenschijfje Stappen Doe alle fruit en groenten
Amandel banaan taartbodem
12 November 2021
Amandel-banaan taartbodem Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 210 tot 12 uur Ingrediënten 200 g amandelen (gekiemd en gedroogd) 4 bananen Stappen Aantal 8 tot 10