Taart met parmezaankorst van groene groenten en ricotta

- Bereidingstijd: 15 minuten
- Droogtijd : 2 à 4 uur
Ingrediënten
- ¼ verbena
- ¼ munt
- ¼ hibiscus
- ¼ gedroogde roos
- optionele kruiden: steranijs en kaneel
Stappen
- Snijd beschadigde of verkleurde stukjes van je kruiden en/of bloemen.
- Was in koud water.
- Droog met een handdoek..
- Verwarm de dehydrator voor op 35 ˚C – 45 ˚C.
- Verdeel de kruiden over de FlowerFlex vellen.
- Droog gedurende 2 tot 4 uur.
- De tijd kan sterk variëren. Als het langer dan 4 uur duurt, verhoog dan de temperatuur. Bewaar in een luchtdichte verpakking.
Ontdek onze andere recepten

Cocktail Antigriep
28 October 2021
Cocktail Antigriep Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Appel 1/2 Komkommer 1 Limoenschijfje (met schil) 1 Handvol basilicum Stappen Doe alle fruit en groenten

Zandkoekjes deeg
12 November 2021
Zandkoekjes deeg Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 tot 12 uur Ingrediënten 2 el lijnzaadjes 200 g amandelpoeder 4 el kokosbloem 4 el ahorn- of
Krupnik: boerensoep
12 November 2021
Ingrediënten 50 g mix van parelgort, linzen en spliterwten 1 prei 1 dikke wortel 1 dikke aardappel 1 bouillonblokje Peterselie Stappen Laat de gort, linzen