NL – Tarte aux légumes verts et ricotta en croûte de parmesan nl
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Droogtijd : 2 à 4 uur
Ingrediënten
- ¼ de verveine
- ¼ de menthe
- ¼ hibiscus
- ¼ rose séchée
- épices optionnelles : anis étoilée et cannelle
Stappen
- Coupez les sections abimées ou décolorées de vos herbes et/ou fleurs.
- Lavez à l’eau froide.
- Séchez avec une serviette.
- Préchauffez le déshydrateur à 35 ˚C – 45 ˚C.
- Étalez les herbes sur les feuilles FlowerFlex.
- Séchez pendant 2 à 4 heures.
- Le temps peut varier considérablement. Si cela prend plus de 4 heures, augmentez la température. Conservez dans un contenant hermétique.
Ontdek onze andere recepten
Aardperen en hollandaisesaus
12 November 2021
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd : 20 minuten Ingrediënten 400 g aardperen 3 eigelen 1 citroen 125 g boter Peper & zout Stappen Maak uw stoomkoker
Cocktail Greenshot
28 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Handvol tarwegras 1 Citroen zonder schil 1/2 cm Gember Stappen Doe alle fruit en groenten in uw juicer.
Aardbei-rabarber compote
20 October 2021
Ingrediënten 300 g rabarberstelen 400 g aardbeien 100 ml appelsiensap 3 kl fijngehakt citroengras 100 g suiker 1 vanillestokje Stappen Zorg dat de stekker van