Kokos rocher

- Bereidingstijd: 15 minuten
- Droogtijd : 4 tot 6 uur
Ingrediënten
- 2 bananen
- 200 g gedroogde kokos
- 1 el geraspte verse gember
- 1 el citroen (om oxidatie te vermijden)
Stappen
- Mix de bananen met de gember.
- Meng de gedroogde kokos met de bananenpuree in een kom.
- Maak kleine balletjes en plaats ze op een plaat van de voedseldroger.
- Laat 4 uur drogen voor nog smeuïge rochers of 6 uur op 45°C voor krokantere rochers.
Ontdek onze andere recepten

Provençaalse soep
12 November 2021
Ingrediënten 1 aubergine 1 courgette 1 rode paprika 400 g verse tomaten of een blik tomatenblokjes 2 sjalotten 2 teentjes look Het sap van een
Potimaron velouté
12 November 2021
Ingrediënten 600 g potimarron vruchtvlees 1 ui 1 teentje look 1 soeplepel olijfolie 1 bouillonblokje Peper en zout Stappen Zorg dat de stekker van de
Boerenkool chips
12 November 2021
Boerenkool chips Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 300 g boerenkool ½ verse mango 1 rode paprika 1 el cashewnoten puree of Tahin