Aziatische crackers
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Droogtijd : 12 uur
Ingrediënten
- 100 g gemalen lijnzaadjes
- 50 g hele lijnzaadjes
- 1 wortel
- 2 tomaten
- 1 gele paprika
- 1 bussel koriander
- 1 el Tamari (Soja saus)
- ½ kl komijnpoeder
- ½ kl kurkumapoeder
- ½ kl chilipoeder
- ½ kl paprika
- ½ kl korianderpoeder
Stappen
- Meng de kruiden, de gemalen en de hele lijnzaadjes in een kom.
- Mix de rest van de ingrediënten met een blender, giet deze groentepuree in de kom en meng het geheel.
- Plaats een NutriFlex blad op een rooster en spreid er de bereiding op.
- Verdeel de bereiding gelijkmatig op het NutriFlex blad en teken vierkantjes of driehoekjes om de crackers te vormen.
- Droog gedurende 12 uur op 47°C tot de crackers goed droog en krokant zijn.
Ontdek onze andere recepten

Cashewnoten havermoutpap
12 November 2021
Ingrediënten Een handvol cashewnoten voorgeweekt (4 uur) 250 g havervlokken 700 ml water 2 kl agavesiroop 1 snuifje kaneel 1 snuifje zout Stappen Zorg dat

Crème brulée
19 October 2021
Bereidingstijd : 20 minuten Kooktijd : 40 minuten Ingrediënten 4 eidooiers 200 ml volle melk 200 ml room 80 g suiker 1 vanillestokje (of andere
Kruiden en bloemen: Berber-mengsel
27 October 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 2 tot 4 uur Ingrediënten ¼ verbena ¼ munt ¼ hibiscus ¼ gedroogde rozenblaadjes Optionele kruiden: steranijs en kaneel Stappen

