Harira
Ingrediënten
- 100g lams- of rundsvlees (gekookt)
- 100g voorgeweekte kikkererwten
- 1 fijngehakte ui
- 1 el olijfolie
- 100 g koraallinzen
- 1 selderij stengel
- 300 g verse tomaten in blokjes gesneden
- 1 el puree van gedroogde tomaten of tomatenconcentraat
- 1 kl kaneel
- 1 kippenbouillonblokje
- 2-3 saffraan stampers of een snuifje saffraanpoeder
- 50 g rijst
- 50 g vermicelli
- Koriander en platte peterselie voor de garnituur
-
Verwarmende blender NutriSoup
129,99 € – 139,99 €Price range: 129,99 € through 139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Schil en rasp het teentje look.
- Versnipper het vlees in stukken van 2 cm.
- Was en snij de groenten in kleine stukjes.
- Doe alle ingrediënten in de NutriSoup en voeg water toe tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer de kruiding.
- Giet de soep in kommen en serveer met gehakte verse koriander en citroen.
Ontdek onze andere recepten
Potimaron velouté
12 November 2021
Ingrediënten 600 g potimarron vruchtvlees 1 ui 1 teentje look 1 soeplepel olijfolie 1 bouillonblokje Peper en zout Stappen Zorg dat de stekker van de
Bloemkool popcorn met Za’atar en oranjebloesem
12 November 2021
Bloemkool popcorn met Za’atar en oranjebloesem Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 10 tot 12 uur Ingrediënten 1 bloemkool 1 kl Za’atar (Libanese kruidenmix) 1 el
Stoofschotel van spliterwten en een hammetje
12 November 2021
Ingrediënten 1 el olijfolie 1 gehakte ui 2 gehakte selderijstengels 1/2 gekookt hammetje 1 laurierblaadje 1 bouillonblokje 200 gr groene spliterwten Peper en zout Stappen