Spinazie, prei en cannellinibonen
Ingrediënten
- 1 teentje look
- 200 g prei
- 50 g gehakte ui
- 200 g cannellinibonen, op voorhand geweekt
- 200 g jonge spinazie
- 1 laurierblaadje
- Peper en zout
- 1 blokje groentebouillon
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Schil het teentje look en hak het fijn.
- Snij de prei in dunne schijfjes
- Doe alle ingrediënten, behalve de spinazie in de kan van de NutriSoup tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup op de kan en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en voeg de spinazie toe. Controleer de kruiding, giet de soep in kommen.
Ontdek onze andere recepten
Fruitleer van rode vruchten
12 November 2021
Fruitleer van rode vruchten Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 à 6 uur Ingrediënten 200 g rode vruchten naar keuze 1 banaan 50 g rietsuiker
Cocktail Sweet Fuel
29 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1/ 4 Watermeloen 1 Appel 10 Blauwe bessen 1 Citroenschijfje 1 Koffielepel kaneel Stappen Doe alle fruit in uw
Crème van groene asperges
12 November 2021
Ingrediënten 400 g groene asperges 150 g aardappelen 80 g ui 100 g prei 2 el olijfolie Stappen Schil de asperges, de ui en de