Boerenkool chips

Ingrediënten

  • 300 g boerenkool
  • ½ verse mango
  • 1 rode paprika
  • 1 el cashewnoten puree of Tahin
  • 4 el zonnebloempitten
  • Het sap van een citroen
  • ½ kl kurkuma
  • ½ kl gerookte paprika
  • 1 snuifje zout

Stappen

  1. Was de bladen van de kool, verwijder de stelen (hoofdnerf) en snij de koolbladen in middelgrote stukken.
  2. Mix de rest van de ingrediënten in een blender tot u een sausje verkrijgt. Deze bereiding zal als smaakmaker dienen.
  3. Meng de koolbladen met uw smaakmaker in een kom. Kneed het geheel goed om de smaakmaker homogeen te laten opnemen en de koolbladen malser te maken.
  4. Leg de gekruide koolbladen op een NutriFlex blad zodat de kruidenmix niet door het rooster drupt.
  5. Droog alles op 40°C gedurende 12 uur.

Ontdek onze andere recepten

Cocktail Sweet Fuel

Cocktail Sweet Fuel

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1/ 4 Watermeloen 1 Appel 10 Blauwe bessen 1 Citroenschijfje 1 Koffielepel kaneel Stappen Doe alle fruit in uw

Lire la suite »

Cocktail Chill

Cocktail Chill Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten ½ Spaanse meloen 1 Rode paprika 2 Goed rode tomaten 3 Wortelen 1 Ontpitte peper (optioneel) Stappen

Lire la suite »