Vichyssoise
Ingrediënten
- 200 g preiwit
- 200 g aardappelen
- 1 kleine ui
- 1 bouillonblokje
- 250 ml crème fleurette
- 2 kl olijfolie
- Peper en zout
- Bieslook
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Bereid de groenten en de ui, en doe ze in de NutriSoup.
- Voeg het bouillonblokje toe en vul de NutriSoup met water tot aan de aanduiding.
- Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothie” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel, kruid en voeg de room en de olijfolie toe.
- Sluit de NutriSoup en gebruik het programma PULSE gedurende ongeveer 30 seconden.
- Controleer de kruiding en pas aan indien nodig.
- Giet de soep in een kom en laat 3 uur in de koelkast afkoelen.
- Voeg wat fijngehakte bieslook toe voor de presentatie.
Ontdek onze andere recepten
Gepocheerde kip en slaatje van groene bonen met sesamzaadjes en gestoomde rijst
13 November 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Kooktijd : 20 minuten Ingrediënten 3 takjes grof gehakte koriander 1 kl zwarte peperbollen 2 grof gehakte bosuien 1 el zeezout 4
Harira
12 November 2021
Ingrediënten 100g lams- of rundsvlees (gekookt) 100g voorgeweekte kikkererwten 1 fijngehakte ui 1 el olijfolie 100 g koraallinzen 1 selderij stengel 300 g verse tomaten
Cocktail Carott Bomb
29 October 2021
Cocktail Carrot Bomb Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Appelen 3 Wortelen 1 Handvol (platte) peterselie 1 Citroenschijfje Stappen Doe alle fruit en groenten