Kruiden en bloemen: Berber-mengsel
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Droogtijd : 2 tot 4 uur
Ingrediënten
- ¼ verbena
- ¼ munt
- ¼ hibiscus
- ¼ gedroogde rozenblaadjes
- Optionele kruiden: steranijs en kaneel
Stappen
– Verwijder beschadigde of verkleurde stukken van uw kruiden en/of bloemen.
– Was met koud water.
– Droog met een handdoek.
– Laat de voedseldroger opwarmen op 35 ˚C – 45 ˚C.
– Spreid de kruiden op de FlowerFlex bladen.
– Droog gedurende 2 tot 4 uur.
– De tijd kan sterk variëren. Als het langer duurt dan 4 uur, verhoog de temperatuur.
– Bewaar in een luchtdichte verpakking.
Ontdek onze andere recepten
Tortellini soep
Ingrediënten 150 g courgettes 150 g wortelen 100 g droge tortellini 60 g fijngehakte uien 30 g fijngehakte prei 1 bouillonblokje Peper en zout Parmezaan
Champignons de Paris soep
Ingrediënten 400 g champignons de Paris 200 g aardappelen 1 bouillonblokje Dikke room Peper en zout Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt

Cocktail Cabbage Lover
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 3 Broccoliroosjes 3 Boerenkoolbladeren 5 Spruitjes 1 Handvol spinazie 1 Citroenschijfje 12 -15 Frambozen 2 Appelen Stappen Doe alle

