Kruiden en bloemen: Berber-mengsel
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Droogtijd : 2 tot 4 uur
Ingrediënten
- ¼ verbena
- ¼ munt
- ¼ hibiscus
- ¼ gedroogde rozenblaadjes
- Optionele kruiden: steranijs en kaneel
Stappen
– Verwijder beschadigde of verkleurde stukken van uw kruiden en/of bloemen.
– Was met koud water.
– Droog met een handdoek.
– Laat de voedseldroger opwarmen op 35 ˚C – 45 ˚C.
– Spreid de kruiden op de FlowerFlex bladen.
– Droog gedurende 2 tot 4 uur.
– De tijd kan sterk variëren. Als het langer duurt dan 4 uur, verhoog de temperatuur.
– Bewaar in een luchtdichte verpakking.
Ontdek onze andere recepten

Rustieke crackers
Rustieke crackers Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 16 uur Ingrediënten 500 g rode uien 2 teentjes look 400 ml water 200 ml zonnebloemolie 500 g

Cocktail Antigriep
Cocktail Antigriep Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Appel 1/2 Komkommer 1 Limoenschijfje (met schil) 1 Handvol basilicum Stappen Doe alle fruit en groenten

Cocktail Huidredder
Cocktail Huidredder Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 5 Wortelen 1 Handvol spinazie 5-6 Broccoliroosjes Stappen Doe alle groenten in uw juicer. Vang het gewonnen