Kruiden en bloemen: Berber-mengsel

Ingrediënten

  • ¼ verbena
  • ¼ munt
  • ¼ hibiscus
  • ¼ gedroogde rozenblaadjes
  • Optionele kruiden: steranijs en kaneel

Stappen

–              Verwijder beschadigde of verkleurde stukken van uw kruiden en/of bloemen.

–              Was met koud water.

–              Droog met een handdoek.

–              Laat de voedseldroger opwarmen op 35 ˚C – 45 ˚C.

–              Spreid de kruiden op de FlowerFlex bladen.

–              Droog gedurende 2 tot 4 uur.

–              De tijd kan sterk variëren. Als het langer duurt dan 4 uur, verhoog de temperatuur.  

–              Bewaar in een luchtdichte verpakking.

Ontdek onze andere recepten

Tortellini soep

Ingrediënten 150 g courgettes 150 g wortelen 100 g droge tortellini 60 g fijngehakte uien 30 g fijngehakte prei 1 bouillonblokje Peper en zout Parmezaan

Lire la suite »
Recette Cocktail Cabbage Lover

Cocktail Cabbage Lover

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 3 Broccoliroosjes 3 Boerenkoolbladeren 5 Spruitjes 1 Handvol spinazie 1 Citroenschijfje 12 -15 Frambozen 2 Appelen Stappen Doe alle

Lire la suite »