Kruiden en bloemen: Berber-mengsel
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Droogtijd : 2 tot 4 uur
Ingrediënten
- ¼ verbena
- ¼ munt
- ¼ hibiscus
- ¼ gedroogde rozenblaadjes
- Optionele kruiden: steranijs en kaneel
Stappen
– Verwijder beschadigde of verkleurde stukken van uw kruiden en/of bloemen.
– Was met koud water.
– Droog met een handdoek.
– Laat de voedseldroger opwarmen op 35 ˚C – 45 ˚C.
– Spreid de kruiden op de FlowerFlex bladen.
– Droog gedurende 2 tot 4 uur.
– De tijd kan sterk variëren. Als het langer duurt dan 4 uur, verhoog de temperatuur.
– Bewaar in een luchtdichte verpakking.
Ontdek onze andere recepten
Komkommer-dille Milkshake
Ingrediënten 2 komkommers in blokjes gesneden 1 L melk 1 bussel dille 1 teentje look Peper en zout Verse dille voor de garnituur Stappen Zorg

Zelfgemaakte yoghurt
Bereidingstijd : 5 minutesen Kooktijd : 5 uur Ingrediënten 1 zakje melkferment of 1 volle yoghurt1 L verse volle melk Stappen Meng de melk en
Appelcompote
Ingrediënten 800 g appelen 300 ml appelsap 1/2 kl gemalen kruidnagel Zeste van ½ citroen Kaneel Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt

