Glutenvrij pannenkoekendeeg

Ingrediënten

  • 150 g glutenvrij meel (rijst- of kastanjemeel)
  • 100 g maïzena
  • 1/2 liter melk
  • 3 eieren
  • 2 el olie

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Giet alle ingrediënten in de NutriSoup.
  3. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothies” en druk op de knop “Play”.
  4. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit. Laat het deeg 2 uur rusten vooraleer u de pannenkoeken bakt.

Découvrez nos autres recettes

Oosterse preisoep

Ingrediënten 3 prei 1 dikke aardappel 1 fijngehakt citroengrasstokje ½ blik kokosmelk (400 g) Een handvol fijngehakte verse koriander 1 blokje bouillon Stappen Bereid de

Lire la suite »
crackers rustique

Rustieke crackers

Rustieke crackers Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 16 uur Ingrediënten 500 g rode uien 2 teentjes look 400 ml water 200 ml zonnebloemolie 500 g

Lire la suite »