Glutenvrij pannenkoekendeeg

Ingrediënten
- 150 g glutenvrij meel (rijst- of kastanjemeel)
- 100 g maïzena
- 1/2 liter melk
- 3 eieren
- 2 el olie
-
Verwarmende blender NutriSoup
129,99 € – 139,99 €Price range: 129,99 € through 139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Giet alle ingrediënten in de NutriSoup.
- Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothies” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit. Laat het deeg 2 uur rusten vooraleer u de pannenkoeken bakt.
Découvrez nos autres recettes

Crumesan
12 November 2021
Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g voorgeweekte cashewnoten 50 g voorgeweekte pijnboompitten 4 el vlokken voedingsgist 1 kl grof zout Het
Grawnola salé à l’italienne
12 November 2021
Gezouten Grawnola op Italiaanse wijze Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 50 g noten 100 g gekiemde boekweit 2 wortelen 1 rode paprika

Tomatensoep
12 November 2021
Ingrediënten 1 dikke zoete aardappel in blokjes gesneden 1 dikke wortel geschild en in blokjes gesneden 850 g verse geblancheerde tomaten in blokjes gesneden of