Glutenvrij pannenkoekendeeg

Ingrediënten
- 150 g glutenvrij meel (rijst- of kastanjemeel)
- 100 g maïzena
- 1/2 liter melk
- 3 eieren
- 2 el olie
-
Verwarmende blender NutriSoup
129,99 € – 139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Giet alle ingrediënten in de NutriSoup.
- Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothies” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit. Laat het deeg 2 uur rusten vooraleer u de pannenkoeken bakt.
Découvrez nos autres recettes

Stoofschotel van zoete aardappelen
12 November 2021
Ingrediënten 400 g verse in blokjes gesneden tomaten of 1 blik tomatenblokjes 200 ml kokosmelk 1 zoete aardappel 1 aubergine 2 handenvol spinazie 50 g
Bietenpoeder
12 November 2021
Bietenpoeder Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 1 rode biet Een beetje water Stappen Snij een mooie rode biet en mix met een

Fruitleer van banaan
12 November 2021
Fruitleer van banaan Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 4 bananen 1 el citroensap Stappen Schil uw fruit, verwijder de pit