Glutenvrij pannenkoekendeeg

Ingrediënten

  • 150 g glutenvrij meel (rijst- of kastanjemeel)
  • 100 g maïzena
  • 1/2 liter melk
  • 3 eieren
  • 2 el olie

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Giet alle ingrediënten in de NutriSoup.
  3. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothies” en druk op de knop “Play”.
  4. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit. Laat het deeg 2 uur rusten vooraleer u de pannenkoeken bakt.

Découvrez nos autres recettes

Cocktail Antigriep

Cocktail Antigriep Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Appel 1/2 Komkommer 1 Limoenschijfje (met schil) 1 Handvol basilicum Stappen Doe alle fruit en groenten

Lire la suite »

Groenten tempura

Groenten tempura Bereidingstijd: 30 minuten Droogtijd : 4 uur Ingrediënten 1 paprika, kleur naar keuze 1 courgette 25 g blond lijnzaad 25 g zonnebloempitten 25

Lire la suite »

Cocktail Bodyguard

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Appel 2 Wortelen 1 citroenschijfje zonder schil 1 cm Kurkuma 1 Schijfje gember (of meer voor wie durft)

Lire la suite »