Glutenvrij pannenkoekendeeg
Ingrediënten
- 150 g glutenvrij meel (rijst- of kastanjemeel)
- 100 g maïzena
- 1/2 liter melk
- 3 eieren
- 2 el olie
-
Verwarmende blender NutriSoup
139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Giet alle ingrediënten in de NutriSoup.
- Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothies” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit. Laat het deeg 2 uur rusten vooraleer u de pannenkoeken bakt.
Découvrez nos autres recettes
Glutenvrij pannenkoekendeeg
1 February 2023
Ingrediënten 150 g glutenvrij meel (rijst- of kastanjemeel) 100 g maïzena 1/2 liter melk 3 eieren 2 el olie Stappen Zorg dat de stekker van
Cashewnoten havermoutpap
12 November 2021
Ingrediënten Een handvol cashewnoten voorgeweekt (4 uur) 250 g havervlokken 700 ml water 2 kl agavesiroop 1 snuifje kaneel 1 snuifje zout Stappen Zorg dat
Cocktail Heartbeet
28 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Kleine rode bieten 1 Granaatappel 1 Appel 1 Citroenschijfje zonder schil Stappen Doe alle fruit en groenten in