Ovenschotel eieren

- Bereidingstijd : 5 minuten
- Kooktijd: 8 tot 10 minuten
Ingrediënten
- 2 eieren
- 60 ml crème fraîche
- 2 plakjes ham of zalm
- peper en zout
- Enkele takjes bieslook of andere verse kruiden naar keuze
-
De 100% Belgische Stoomkoker
319,99 € – 499,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Verkruimel de ham of zalm en verdeel de kruimels over twee kommen.
- Breek een ei in elke kom.
Voeg de crème fraîche en zout en peper naar smaak toe. - Bereid je stoompan voor met 1 verhoger, 1 stoommandje en het deksel.
Stel je stoompan in om 8 minuten te stomen op 100°C. - Zodra de zoemer klinkt (3 korte piepjes), plaats je de kommetjes in het stoommandje en sluit je af met het deksel.
- Strooi wanneer ze gaar zijn de fijngehakte bieslook over de eieren.
- Serveer met ouderwets brood.
Découvrez nos autres recettes

Kokos Rocher
12 November 2021
Kokos rocher Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 2 bananen 200 g gedroogde kokos 1 el geraspte verse gember 1 el

Crackers à l’italienne
12 November 2021
Crackers à l’italienne Préparation: 30 minutes Séchage: 10 à 12 heures Ingrédients ½ tasse de graines de lin pré-trempées 1 heure dans ½ tasse d’eau
Abrikozen biscru
12 November 2021
Abrikozen biscru Bereidingstijd: 45 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 50 g gedroogde abrikozen 1 appel 1 kl kaneelpoeder 1 el zonnebloempitten 50 g boekweitzaadjes,