Cocktail Antigriep
- Bereidingstijd: 5 minuten
- Kooktijd: -
Ingrediënten
- 1 Appel
- 1/2 Komkommer
- 1 Limoenschijfje (met schil)
- 1 Handvol basilicum
Stappen
- Doe alle fruit en groenten in uw juicer.
- Vang het gewonnen sap op en giet het in een glas met ijsblokjes
Citroen en appel zijn krachtige antiseptica die de microben actief helpen bestrijden. Komkommer brengt het vochtgehalte van uw lichaam weer op peil. Basilicum ruikt niet alleen bijzonder goed, maar is daarnaast ook een ontstekingswerende kruid. Het helpt griepsymptomen zoals koorts en stijfheid bestrijden, zuivert uw bloed en neemt uw stressgevoel weg. Zijn donkergroene kleur wijst op een hoog gehalte van vitamine K, calcium en magnesium, wat de botten ten goede komt. Basilicum is tot slot ook rijk aan ijzer, mangaan, vitamine C en kalium.
Ontdek onze andere recepten
Boerenkool chips
Boerenkool chips Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 300 g boerenkool ½ verse mango 1 rode paprika 1 el cashewnoten puree of Tahin
Herfstige zwarte koolvishaasje van Pol Grégoire
Bereidingstijd: 20 minuten Kooktijd : 28 minuten Ingrediënten 600 g de zwarte koolvishaasje 800 g pompoen naar keuze: Patidou squash, Kabocha pompoen (Japanse groene pompoen),
Velouté van erwten, munt en pancetta
Ingrediënten 1 kleine aardappel 500 g bevroren erwten 2 el fijngehakte verse munt 8 sneetjes pancetta 1 bouillonblokje Peper en zout Stappen Zorg dat de