Potimaron velouté
Ingrediënten
- 600 g potimarron vruchtvlees
- 1 ui
- 1 teentje look
- 1 soeplepel olijfolie
- 1 bouillonblokje
- Peper en zout
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Bereid de groenten door ze in gelijkmatige blokjes te snijden (½ cm).
- Doe alle ingrediënten in de NutriSoup zorg hierbij dat ze uniform verdeeld zijn op de bodem van de kan, voeg vervolgens water toe tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Velouté” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en kruid.
- Kruid met komijn en curry, en serveer in kommen met peperkoek stengels en een scheutje olijfolie.
Ontdek onze andere recepten
Italiaanse crackers
12 November 2021
Italiaanse crackers Bereidingstijd: 30 minuten Droogtijd : 10 tot 12 uur Ingrediënten ½ kop lijnzaadjes, voorgeweekt gedurende 1 uur in ½ kop water 1 kop
Tajine van kip met citroen
12 November 2021
Bereidingstijd: 25 minuten Kooktijd : 145 minuten Ingrediënten 4 kippenbillen in twee gesneden ter hoogte van het gewricht. 1 grof gesneden ui 3 fijn gesneden
Spinazie, prei en cannellinibonen
13 November 2021
Ingrediënten 1 teentje look 200 g prei 50 g gehakte ui 200 g cannellinibonen, op voorhand geweekt 200 g jonge spinazie 1 laurierblaadje Peper en