Cashewnoten havermoutpap
Ingrediënten
- Een handvol cashewnoten voorgeweekt (4 uur)
- 250 g havervlokken
- 700 ml water
- 2 kl agavesiroop
- 1 snuifje kaneel
- 1 snuifje zout
-

Verwarmende blender NutriSoup
129,99 € – 139,99 €Price range: 129,99 € through 139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Giet 150 g havervlokken en de rest van de ingrediënten in de kan van de NutriSoup.
- Bewaar 100 g havervlokken voor het vervolg.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
- Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Porridge” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit en giet de rest van de haver in de kan.
- Sluit de kan en laat de vlokken 5 tot 10 min. opzwellen.
- Giet de bereiding in kommen en versier uw havermoutpap met ingrediënten naar keuze.
Ontdek onze andere recepten
Stoofschotel van spliterwten en een hammetje
12 November 2021
Ingrediënten 1 el olijfolie 1 gehakte ui 2 gehakte selderijstengels 1/2 gekookt hammetje 1 laurierblaadje 1 bouillonblokje 200 gr groene spliterwten Peper en zout Stappen
Champignons de Paris soep
12 November 2021
Ingrediënten 400 g champignons de Paris 200 g aardappelen 1 bouillonblokje Dikke room Peper en zout Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt
Abrikozen biscru
12 November 2021
Abrikozen biscru Bereidingstijd: 45 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 50 g gedroogde abrikozen 1 appel 1 kl kaneelpoeder 1 el zonnebloempitten 50 g boekweitzaadjes,