Kip-paddenstoelen Congee

Congee au poulet et aux champignon Nutrisoup

Ingrediënten

  • 150 g rijst
  • 1 ui (50 g)
  • 1 kl geraspte gember
  • 50 g shiitake
  • 1 teentje look
  • 1 blokje gevogelte bouillon
  • 120 g gebakken kippenfilet
  • 2 fijngehakte lente-uitjes of koriander
  • 4 eigelen

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Doe al de ingrediënten in de kan van de NutriSoup behalve de lente-uitjes en de eieren.
  3. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
  4. Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Porridge” en druk op de knop “Play”.
  5. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit en giet de bereiding in een kom.
  6. Versnipper de kippenfilets over de bereiding.
  7. Bestrooi met fijngehakte lente-ui of koriander.

Giet een eigeel per kom.

Ontdek onze andere recepten

Cocktail de patate douce.

Cocktail D – Stress

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten ½ Zoete aardappel 2 Selderij stengels 1 Handvol peterselie 1 Rode paprika 2 Wortelen Stappen Doe alle fruit en

Lire la suite »

Tomaat-watermeloen soep

Ingrediënten 800 g verse tomaten geblancheerd en in blokjes gesneden 200 g vlees van watermeloen 2 teentjes look 1 fijngehakte selderijstengel 10 g basilicumblaadjes 1

Lire la suite »

Fruitleer van kiwi

Fruitleer van kiwi Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 300 g kiwi 100 g banaan 50 g rietsuiker of kokos- of

Lire la suite »