Kip-paddenstoelen Congee

Congee au poulet et aux champignon Nutrisoup

Ingrediënten

  • 150 g rijst
  • 1 ui (50 g)
  • 1 kl geraspte gember
  • 50 g shiitake
  • 1 teentje look
  • 1 blokje gevogelte bouillon
  • 120 g gebakken kippenfilet
  • 2 fijngehakte lente-uitjes of koriander
  • 4 eigelen

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Doe al de ingrediënten in de kan van de NutriSoup behalve de lente-uitjes en de eieren.
  3. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
  4. Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Porridge” en druk op de knop “Play”.
  5. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit en giet de bereiding in een kom.
  6. Versnipper de kippenfilets over de bereiding.
  7. Bestrooi met fijngehakte lente-ui of koriander.

Giet een eigeel per kom.

Ontdek onze andere recepten

Œufs brouillés

Roerei

Bereidingstijd : 5 minuten Kooktijd : 15 minuten Ingrediënten 12 eieren 100 ml melk 50 ml verse room 1 klontje boerenboter peper en zout Stappen

Lire la suite »

Bietensoep

Ingrediënten 400 g geschilde bieten in blokjes gesneden 4 sjalotten 150 ml room 1 bouillonblokje Het sap van 3 appelsienen De zeste van een onbehandelde

Lire la suite »