Kip-paddenstoelen Congee
Ingrediënten
- 150 g rijst
- 1 ui (50 g)
- 1 kl geraspte gember
- 50 g shiitake
- 1 teentje look
- 1 blokje gevogelte bouillon
- 120 g gebakken kippenfilet
- 2 fijngehakte lente-uitjes of koriander
- 4 eigelen
-
Verwarmende blender NutriSoup
139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Doe al de ingrediënten in de kan van de NutriSoup behalve de lente-uitjes en de eieren.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
- Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Porridge” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit en giet de bereiding in een kom.
- Versnipper de kippenfilets over de bereiding.
- Bestrooi met fijngehakte lente-ui of koriander.
Giet een eigeel per kom.
Ontdek onze andere recepten
Wraps
12 November 2021
Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 1/2 witte of gele ui 4 grote wortelen 1 kop zongedroogde tomaten 3 teentjes look 1 kop
Zandkoekjes deeg
12 November 2021
Zandkoekjes deeg Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 tot 12 uur Ingrediënten 2 el lijnzaadjes 200 g amandelpoeder 4 el kokosbloem 4 el ahorn- of
Grawnola salé à l’italienne
12 November 2021
Gezouten Grawnola op Italiaanse wijze Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 50 g noten 100 g gekiemde boekweit 2 wortelen 1 rode paprika