Aziatische crackers

Craquelins asiatiques

Ingrediënten

  • 100 g gemalen lijnzaadjes
  • 50 g hele lijnzaadjes
  • 1 wortel
  • 2 tomaten
  • 1 gele paprika
  • 1 bussel koriander
  • 1 el Tamari (Soja saus)
  • ½ kl komijnpoeder
  • ½ kl kurkumapoeder
  • ½ kl chilipoeder
  • ½ kl paprika
  • ½ kl korianderpoeder

Stappen

  1. Meng de kruiden, de gemalen en de hele lijnzaadjes in een kom.
  2. Mix de rest van de ingrediënten met een blender, giet deze groentepuree in de kom en meng het geheel.
  3. Plaats een NutriFlex blad op een rooster en spreid er de bereiding op.
  4. Verdeel de bereiding gelijkmatig op het NutriFlex blad en teken vierkantjes of driehoekjes om de crackers te vormen.
  5. Droog gedurende 12 uur op 47°C tot de crackers goed droog en krokant zijn.

Ontdek onze andere recepten

Vichyssoise

Vichyssoise

Ingrediënten 200 g preiwit 200 g aardappelen 1 kleine ui 1 bouillonblokje 250 ml crème fleurette 2 kl olijfolie Peper en zout Bieslook Stappen Zorg

Lire la suite »

Cocktail Chill

Cocktail Chill Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten ½ Spaanse meloen 1 Rode paprika 2 Goed rode tomaten 3 Wortelen 1 Ontpitte peper (optioneel) Stappen

Lire la suite »

Bietenpoeder

Bietenpoeder Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 1 rode biet Een beetje water Stappen Snij een mooie rode biet en mix met een

Lire la suite »